Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. april 2011

Klubbmesterskap 15 meter innendørs 2011

Even Georg Berntsen, Sindre Andersen og Tobias Eskelund Johansen ble klubbmestere i hver sin klasse da Frogn og Drøbak skytterlag arrangerte klubbmesterskap på den nye 15 meters innendørsbanen.

I juniorklassen stakk Even Georg Berntsen av med seieren. Han skjøt 244 poeng og knep seieren med ett treff foran Anniken Karlsen som skjøt 243 poeng. Alle juniorskytterne er førsteårs juniorer og skyter knestående i tillegg til liggende.

I eldre rekrutt var det ikke uventet Sindre Andersen som ble klubbmester. Han skjøt 248 poeng av 250 mulige. Olav Svalastog tok en fin andreplass med 246 poeng.

I klasse rekrutt ble Tobias Eskelund Johansen klubbmester med 242 poeng. Han var 22 poeng foran nummer to, Jørgen Hensel som oppnådde 220 poeng.

I aspirantklassen var det også imponerende skyting. 10-åringen Magnus Eskelund Johansen skjøt ny personlig rekord med 235 poeng. Det var en fremgang på 8 poeng. To aspiranter som deltok for føste gang var Martin og Vegard Saxebøl. Begge imponerte med henholdsvis 199 poeng og 186 poeng. To ivrige gutter vi får se mer til fremover.

Resultater: se forrige innlegg


Klubbmestere: Tobias Eskelund Johansen (rekrutt), Sindre Andersen (eldre rekrutt) og Even Georg Berntsen (junior)




Mange flotte og flinke skyttere! Bak fra venstre: Mikael, Olav, Tobias, Karl-Emil, Even Georg, Anniken og Christian.
Foran fra venstre: Martin, Vegard, Magnus, Sindre og Lars.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar