Totalt antall sidevisninger

mandag 18. juni 2012

Ungdommene imponerte i finalen!

Ungdomsskytterne imponerte på Viken II i helgen. Landsdelskretsstevnet som er det største etter Landsskytterstevnet ble arrangert i Sarpsborg. Etter de innledende skytingene ledet junioren Even Georg Berntsen sin klasse som eneste skytter med 250 poeng av 250 mulige! Lagkameraten Sindre Andersen lå som nummer tre med 249 poeng og Karl-Emil Ramstad på en niendeplass med 248 poeng. Alt lå til rette for Even under finaleskytingen, men det lurte seg inn en 9,7 på de ti finaleskuddene og med totalt 349 poeng ble det ble tilslutt fjerdeplass og ungdomssmedalje. Sindre Andersen fikk også 99 poeng og totalt 348 poeng. Det holdt til en 8. plass. Karl-Emil Ramstad fikk 100 poeng og 9. plass.

I den yngste klassen skjøt rekrutten Magnus Eskelund Johansen 244 poeng under hovedskytingen. Han skjøt ny personlig rekord og hadde skive 8. i finalen. I finalen skjøt han 97 poeng og avanserte opp til en flott femteplass!

Under samlagsskytingen vant Follo for både ungdom og veteraner. Ungdomslaget vant med 396 poeng fordelt på fire skyttere. Samme poengsum hadde Akershus, men Follo hadde flere innertreff. Even skjøt på dette laget og oppnådde 98 poeng. De tre andre på lager kom fra Ski og Moss & Våler.

Karl-Emil, Sindre, Even og Magnus var alle med i finalen under Viken II. Even sikret seg ungdomsmedalje!

Resultater finnes på Sarpsborg skytterlags hjemmeside under Viken II.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar