Totalt antall sidevisninger

onsdag 15. mai 2013

Magnus imponerer med seier i Ski og 250 på 25-skudden i cupen!

Magnus Eskelund Johansen vant rekruttklassen under banestevnet på Granerud i Ski med 346 poeng og ny personlig rekord. Noen dager senere skjøt han 347 poeng under cupskyting.

Magnus hadde 247 poeng under den innledende skytingen i Ski og fikk 99 poeng på mesterskapet. Med 346 poeng totalt vant han med tre poeng foran Hanna Synnøve Huser fra Raumnes. Det deltok 19 skyttere i rekruttklassen. Lagkamerat og Veteran Kurt-Arne Berglund vant V65 med 349 poeng.

Follocup

Frogn og Drøbak vant første runde i Follocupen da de fikk besøk av Skiptvet på hjemmebane. Det er seks skyttere på laget hvor de fire beste teller. Magnus Eskelund Johansen imponerte alle med å skyte 250 poeng av 250 mulige på 25-skudden. På omgangen skjøt han 97 poeng og totalt 347 poeng. Det var den andre personlige rekorden på noen få dager. De andre som telte på laget var Morten Brikt Olsen 344 poeng, Olav Svalastog 344 poeng og Lars Jakob Botten 329 poeng. Frogn og Drøbak ungdommen fikk totalt 1364 poeng og slo Skiptvet med hele 47 poeng og er videre i A-cup.
På laget skjøt også Sindre Solen 322 poeng og Markus Lund Barstad 314 poeng.

Rekruttene Magnus Eskelund Johansen fortsetter å imponere på skytebanen med stevneseier og ny personlig rekord.