Totalt antall sidevisninger

onsdag 19. juni 2013

Sindre og Olav i finalen under Viken II!

Rekrutten Sindre Solend imponerte og overrasket mange da han skjøt 247 poeng og ny personlig rekord under den innledende skytingen i Viken II. Stevnet er det største stevne etter Lansskytterstevnet og Sindre fikk med dette resultatet skive tre i finalen. I finalen fikk ha merke nervene og skjøt 95 poeng av 100 mulige. Det ble til slutt en tolvte plass blant sterke konkurrenter. Kameraten Magnus Eskelund Johansen var ett poeng fra finaleplass og var ikke fornøyd med sine 242 poeng på hovedskytingen.

Juniorene Olav Svalastog og Sindre Andersen fikk begge 246 poeng under sin innledende skyting. I finalen var det bare Olav som stilte og han skjøt 99 poeng. Det holdt bare til en femtende plass denne gangen. I lagskytingen for Follo skjøt Olav 98 poeng, men laget hans havnet sist med 389 poeng. Østfold vant med fullt hus og 400 poeng.

Veteranen Kurt Arne Berglund gjorde det best av de lokale. Han fikk 249 poeng på sin innledende skyting, men selv med 100 poeng i finalen ble det tilslutt en delt fjerdeplass. Vinneren ble Kåre Lunderbye med 349 poeng og ni innertiere.

Kurt Arne deltok også på Follos veteranlag som gikk helt til topps. Berglund skjøt 100 poeng og Med seg på vinnerlaget hadde han  lagkameraten Erik Berntsen 98 poeng, Ivar Liseter fra Ski 100 poeng og Harald Buuer fra Spydeberg med 99 poeng.

Veteran 55 skytteren Kay Pettersen fikk 245 poeng på sin innledende skyting. Han hadde samme poeng og utgangspunkt som tre andre skyttere. Pettersen  dukket ikke opp i finalen som ble vunnet av Stein Heggen fra Oslo Østre med 343 poeng.

Rekrutten Sindre Solend imponerte med personlig rekord  og finaleplass under Viken II i Fet.